Velkommen til MGByggPartner AS

Om Oss

Selskaps arkitektur - bygge reparasjoner - reparasjon av bygninger, installasjon av PVC Windows-systemer, gips, tak og gulv, interiør og eksteriør impregnering, taktekking og isolasjon. Selskapet er utstyrt eller utstyrt med alle typer verktøy og maskiner, lastebil, varebil og passasjertransport har sitt eget lager. Kjøpte den nødvendige personlige utstyr - klær og verneinnretninger har nødvendig utstyr og verktøy for kvaliteten på reparasjoner som utføres, der det er nødvendig kjøpe eller lease stor store maskiner og utstyr.

Lær mer

Våre Prosjekter

Se våre prosjekter, trenger vi ikke skille kunder. Vi har ikke noe imot å ha noen kunder!. Vet vi den eksakte krav vil bygge nødvendig å påvirke deg. Så veien til å nå disse målene vil allerede bli kuttet flere ganger.

Prosjekter

Kontakt

Du kan kontakte oss direkte på telefon eller du kan bruke vårt kontaktskjema for mer informasjon

Kontakt oss

Selskapets policy er basert på følgende prinsipper:

  • konstruksjon "nøkkelferdig" av industrielle, administrative og boliger;
  • gjennomføring av infrastrukturprosjekter;
  • betimelig og kvalitet gjennomføring av kontrakt verk;
  • adopsjon og implementering av nye moderne teknologi og materialer;
  • vedlikeholde og kontinuerlig oppdatere basert på selskapets av lette, middels og tunge maskiner;
  • riktige relasjoner med investorer;

Ved å bygge alle våre områder, ønsker vi å oppnå harmoni i sine relasjoner med mennesker, samarbeid for livet, drevet av tillit og respekt. Her i ligger filosofien vår virksomhet. Det er viktig hva du gjør, ikke hva du sier. Derfor vårt team alltid streber etter drømmebolig hver kunde skal oppnås virkelighet.

MG Bygg Partner AS Transport

Års erfaring i bygging og private foretak i Svilen Shterev førte til opprettelsen i 2014 "MG Byg Partner AS" .Det er en raskt voksende og dynamisk selskap, følge trender i moderne construction.Org No: 915 162 193